Rigas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums

Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrs

Šī gada 30.maijā biedrība “Latgales jauniešu sadarbības tīkls” organizēja projekta “Atbalsts jaunatnes organizāciju darbībai, to iniciatīvām jauniešu līdzdalības veicināšanai un iekļaušanai sabiedrībā” pēdējo aktivitāti - jauniešu dienu „Sveika, vasara!”. Pasākums, kurā piedalījās jauniešu komandas no Krāslavas novada mācību iestādēm, norisinājās Krāslavas pils parka stadionā. Komandas sacentās, piedaloties dažādās sporta disciplīnās un citās radošajās aktivitātēs, kas ļāva jauniešiem izpausties, lietderīgi un aktīvi pavadīt laiku.
Jauniešu dienā piedalījās 9 komandas no: RVT Krāslavas tehnoloğiju un inovāciju centrs, Krāslavas ģimnāzija 7.a, 7.c., 8.a. un 8.b klases, Krāslavas Varavīksnes vidusskola 7.a un 7.b klases, kā arī komandas no Robežnieku un Indras pamatskola. Katra komanda sacentās basketbola metienos, šautriņu mešanā, lēnbraukšanā ar velosipēdu, minigolfā, lekšanā ar lecamauklu, futbola metienos, „desas turnīrā” un stafetēs. Vērtēšana notika gan individuāli, gan komandās.
Kopvērtējumā 1.vietu ieguva komanda “Blusa un draugi” no Krāslavas ģimnāzija 8.a. klases, 2.vietu ieguva komanda “Robežnieki 007” no Robežnieku pamatskolas, un 3.vietu ieguva komanda “Toma Toma” no Krāslavas Varavīksnes vidusskola 7.b. klases.
Šis pasākums ne tikai veicināja jauniešu savstarpējo draudzību, bet arī stiprināja kopības sajūtu, veicināja komunikāciju un popularizēja veselīgu dzīvesveidu.
Paldies visām komandām par dalību un pozitīvām emocijām! Lai ir aktīva, radoša un silta vasara!