Rigas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums

Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrs

Ziemasvētku brīnumdarbu meklējumos, kādā sniegotā ziemas dienā, PII „Pienenīte” auzdēkņi un skolotājas , ciemojās Rīgas Valsts tehnikuma Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrā.

Spraigā un priecīgā gaisotnē, bērnudārza audzēkņus sagaidīja centra profesionālās izglītības audzēkņi un skolotāji.

Katram bija iespēja izmēģināt savas prasmes koka meistarības klasē, kopā ar skolotāju Jāni Kukli un profesionālās specialitātes audzēkņiem. Bērnudārznieki urba un slīpēja topošās dāvanu eglītes pamatni, tad devās pie šuvēju meistarklases fejām, kur darbojās skolotāja Ruta Zambare ar savām tērpu izgatavošanas un stila specialitātes audzēknēm, kur eglītes ietērpa un izpušķoja greznu, jo greznu.

Līdz ko eglītes bija sapostas un sapucētas, bērnus sagaidīja aprūpētāju specialitātes audzēknes un skolotāja Benita Siliņa, kuras parūpējās par veselības stāvokļa noteikšanu pēc spraiga darba. Tika izmērīts asinsspiediens, noteikts pulsa skaits, ķermeņa temperatūras cipari arī radīja normas robežas. Viss pagāja burvīgi un pozitīvi, tāpēc varējām doties tālākās gaitās!

Programmēšanas tehniķu skolotājs Raivis Gavars piedāvāja izveidot katram savu personīgo portatīvo datoru, iepazīstinot ar savu datorklasi un audzēkņiem.

Pirms doties atpakaļceļā, visi kopā jautri pavadījām laiku centra atpūtas telpā!

Pateicamies PII „Pienenīte” audzēkņiem un skolotājām un gaidām ciemos arī turpmāk!