Rigas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums

Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrs

Pirmssvētku rosības iedvesmoti, PII „Pīlādzītis” auzdēkņi un skolotājas , kuplā skaitā, ņemot līdzi pozitīvu garastāvokli, ciemojās Rīgas Valsts tehnikuma Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrā.

Ziemassvētku sagaidīšanas noskaņojumā , bērnudārza audzēkņus sagaidīja centra profesionālās izglītības audzēkņi un skolotāji.

Katram bija iespēja izmēģināt savas prasmes koka meistarības klasē, kopā ar skolotāju Jāni Kukli un profesionālās specialitātes audzēkņiem. Bērnudārznieki urba un slīpēja topošās dāvanu eglītes pamatni, tad devās pie šuvēju meistarklases fejām, kur darbojās skolotāja Ruta Zambare ar savām tērpu izgatavošanas un stila specialitātes audzēknēm, kur bērnudārzniekiem bija iespēja eglītes ietērpt un izpušķt , lai rokdarbs kļūtu par īstu šedevru!

Līdz ko eglītes bija sapostas un sapucētas, bērnus sagaidīja aprūpētāju specialitātes audzēknes un skolotāja Benita Siliņa, kuras parūpējās par veselības stāvokļa noteikšanu pēc spraiga darba. Tika izmērīts asinsspiediens, noteikts pulsa skaits, ķermeņa temperatūras cipari arī radīja normas robežas. Viss pagāja burvīgi un pozitīvi, tāpēc varējām doties tālākās gaitās!

Programmēšanas tehniķu skolotājs Raivis Gavars iepazīstināja ar datorklases aprīkojumiem un piedāvāja izmēģināt savas prasmes zīmējot datorprogrammā, ko arī ciemiņi veiksmīgi un radoši paveica!

Pirms doties atpakaļceļā, visi kopā jautri pavadījām laiku centra atpūtas telpā!

Pateicamies PII „Pīlādzītis” audzēkņiem un skolotājām! Laipni lūgti nākt ciemos arī turpmāk!