Rigas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums

Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrs

20. novembrī Rīgas Valsts tehnikuma Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrā bija sagaidāmi nokrišni!

Kādi?

Tas bija Ziemassvētku prieku un dāvanu putenis, kurš sasniedza katru audzēkni un skolotāju. Visu klātesošo sirdis un dvēseles pildīja prieka atmosfēras fronte, augsta spiediena jautrības un smaidu līmenis valdīja pār pasākuma laika gaitu!

Jau labu laiku pirms pasākuma sākuma, visus klātesošos kārdināja smaržu virpuļi, aicinot steidzīgi nokost kādas piparkūku sirsniņas, zvaigznītes vai mēnestiņa gabaliņu!

Mmmm...cik gardas un smaržīgas piparkūkas izdevās! Paldies AP3 meitenēm un skolotājai !

Visi kopā, 1.-4. kursa audzēkņi un skolotāji, skanīgi dziedājām ziemassvētku dziesmas gan latviešu, gan angļu valodās, spēlējām jautras rotaļas un noskatījamies pašu audzēkņu veidotos video rullīšus.

Svētu pasākumu ieskandināja Daniila un Renāta ģitārspēlas „rokīgās” skaņas.

Pie mums ciemojās īsts burvju mākslinieks, kurš rādīja burvju trikus , radot auditorijas sajūsmu aplausu vilni, KM 1 audzēknis Saits prata noturēt uzmanību un pārsteigt !

Ar lielāko sirdsprieku pateicamies visiem svētku pasākuma „Lai sirdi pilda prieks!” dalībniekiem, īpaši skolotājiem, kuri nesavtīgi veltīja savu laiku svētku tapšnā un novēlam gaišus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno 2024. gadu!