Rigas Valsts tehnikums

Rīgas Valsts tehnikums

Krāslavas tehnoloģiju un inovāciju centrs

RVT Krāslavas tehnoloğiju un inovāciju centrs no 25.janvāra līdz 13.februārim norisinājās konkurss “Mīlestības pieskāriens metālam ”. Konkursā piedalījās programmas „Auto virsbūvju remontatslēdznieks” 1.-4.kursa audzēkņi.

Valentīndienas svētku noskaņojuma iedvesmoti, konkursa dalībnieki sākumā izstrādāja tehniski māksliniecisko domu, kura pārtapa oriģinālā izstrādājumā no metāla materiāliem.

Pilnveidojot savas profesionālās iemaņas auto virsbūvju remontatslēdznieku specialitātē, konkursa dalībnieki sacentās savā starpā, lai noskaidrotu, kurš ir meistarīgākais un radošākais metāla apstrādātājs un veidotājs. Konkursa ietvaros, audzēkņi arī izmēģināja savas zināšanas metāla stūrīša locīšanā un slīpēšanā, ko novērtēja žūrijas komisija.

Kopējā darba procesa vērtēšana iekļāva idejas atbilstību tēmai, tehnisko kvalitāti, spēju veikt darbu atbilstoši tehnoloģiskajam procesam.

Pamatojoties uz izvirzītajiem vērtēšanas kritērijiem, darbus vērtēja skolotāju žūrija.

🏆1. vietu konkursā ieguva Dainis Ostapenko ( AV2-2 ),Artis Olehno (AV1-2)

🏆2. vietu ieguva Igors Bārtulis, Edgars Gražulis(AV1-2), Raimonds Ptičņikovs, Edgars Botors- Tumovs(AV3-2)

🏆3. vietu ieguva Artis Donga,Intars Stols(AV2-2),Kirils Petunovs,Daniils Pantelejenko(AV3-2)

Pārējie konkursa dalībnieki saņēma atzinības rakstus. Konkursa darbi ir eksponēti nelielā izstādē tehnikuma otrajā stāvā Aronsona ielā 3, kur tos joprojām var apskatīt un novērtēt ikviens audzēknis un skolotājs.

Izstādes apmeklētāju simpātiju balvu ieguva darbs, kura autors ir Arnis Vilmans (AV2-2).

Paldies visiem audzēkņiem, profesionālo priekšmetu skolotājiem Jurim Krumpānam un Guntaram Jeminejam par ieguldīto meistarīgo un radošo darbu audzēkņu izglītošanā un atbalstā !

#rvttehnikums #rvt #krāslava#izglītība#konkurss#auto virsbūvju remontatslēdznieks#